+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

Hírek

Ipari festés

Ostorházi Bevonattechnika - az Év Iparosa 2020

Engedjék meg, hogy ezúton is gratuláljunk az Év Iparosa kitüntető díjhoz! Pest Megye Önkormányzata a kitüntető díjakat a Pesti Megyeházán megrendezésre kerülő Megyenapi ünnepségen adja át.
2020.11.24.
Többet olvasok

Kapacitás bővítés

Duális képzés munkalehetőséggel

Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Kft. százhalombattai telephelyén kapacitás bővítés céljából keres dolgozni és tanulni szerető munkatársakat bevonattechnikai betanított munkás munkakörbe. Festő, fényező, szemcseszóró tapasztalat előny...
2018.05.07.
Többet olvasok

Mérnökiroda

Specifikáció és eljárási utasítás - A NORSOK M-501 és az ISO 12944 szabványok

Világszintű felmérések alapján ki lehet jelenteni, hogy a világgazdaság a GDP 3-5%-át a korrózió elleni védekezésre fordítja. Ez óriási összeg. A korrózió a tervezőasztalon és a vasgyárban kezdődik.
2016.12.20.
Többet olvasok

Ipari festés

Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Centrum szolgáltatásai

Az OSTORHÁZI Bevonattechnika Centrum mára Magyarország piacvezető bevonattechnikai központja. Az Ostorházi Kft családi vállalkozásként indult és mára KKV vállalkozássá nőtte ki magát. Több mint 24 év szakmai tapasztalattal rendelkezik mind az üzemi festés, fényezés, porfestés, termikus fémszórás, kétkomponensű forrón szórt bevonatok területén, mind a helyszíni korrózióvédelemben, tűzvédő bevonatok elkészítésében vagy speciális ipari festési feladatok ellátásában.
2016.07.21.
Többet olvasok

Fényező képzés

Korrózióvédelmi ipari bevonat készítő, fényező tanfolyam és munkalehetőség egyben!

Ha van már valamilyen tapasztalatod, affinitásod a festékszóráshoz, vagy csak érdekel és szeretnéd megtanulni ezt a szakmát (korhatár nélkül), és szeretnél Magyarország egyik kiemelkedő bevonattechnikai cégénél tanulni és dolgozni, jelentkezz!
2016.01.21.
Többet olvasok

Porfestés

porfestes.bevonattechnika.hu

Porfestés, porszórás, szinterezés: A korrózióvédelem egyik lehetséges módszere a porfestés, amely által meghosszabbítjuk az acélszerkezetek élettartamát, tartósan megnöveljük értékét, miközben vigyázunk a környezetre és szép esztétikus felületeket alkotunk...
2015.08.12.
Többet olvasok

Korrózió ellenei védelem

korroziovedelem.bevonattechnika.hu

Új szakterületeinket bemutató weboldal sorozatot indítottunk, amelynek első oldala elkészült korroziovedelem.bevonattechnika.hu néven. Reméljük hasznos lesz és segíteni fogja további együttműködésünket...
2015.06.25.
Többet olvasok

Energiaipar

Energiapolitika 2020-ig és azon túl

2015-04-16 - A kormány energiapolitikájáról, a fejlesztési irányokról és a magyar cégek energiaipari küldetéséről, üzleti lehetőségeiről kaptak tájékoztatást az iparban érdekelt vállalatvezetők a százhalombattai Ostorházi Bevonattechnika szakmai konferenciáján április 16-án a Batta-Intech Vállalkozói Központban.
2015.04.20.
Többet olvasok

Energiaipar

Szakmai konferencia az iparban érdekelt vállalatvezetők számára

Vállalatok és más szervezetek együttműködése az energiaügyi államcélok megvalósításában Helyszín: Százhalombatta Batta-Intech Vállalkozói Szolgáltató Központ, Iparos utca 11 - Időpont: 2015 április 16.
2015.04.01.
Többet olvasok

Környezetpolitika

KÖVET-tagvállalatokat is díjaztak Az Év Regionális Vállalkozója kitüntetéssel

A VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezete 2014-ben is átadta az Év Regionális Vállalkozója Díjat a legkiválóbb Közép-magyarországi vállalkozóknak. Munkája elismeréséül két KÖVET-tagvállalat vezetője is kitüntetésben részesült: Dr. Ostorházi László, az Ostorházi Bevonattechnika Kft. ügyvezetője, egyesületünk felügyelőbizottságának tagja, és Egry Csaba, az Egrokorr Festékipari Zrt. vezérigazgatója, akikkel interjút készítettünk.
2015.01.29.
Többet olvasok

Bevonattechnika Centrum

Céges adatváltozások!

A 2013.március 29-i gyáravató alkalmával megkezdődött a cég átköltözése a százhalombattai új Bevonattechnika Centrumba (BC). Örömmel jelentjük, hogy ennek a folyamatnak 2014.december 18. napján a végére értünk. Az új épületben jobb és több szolgáltatást tudunk nyújtani Önöknek, mint eddig. Erről mellékelünk egy rövid céginfót is.
2015.01.20.
Többet olvasok

Az év vállalkozója

2014 év vállalkozója

dr Ostorházi Lászlót a 2014. év vállalkozójává választották. Ez a díj valójában azokat ismeri el, akik akár munkatársként, akár szállítóként áldozatvállalásukkal hozzájárultak a cég sikeréhez! Köszönet nekik!
2014.12.09.
Többet olvasok

www.autopro.hu

A magyar gépjárműgyártók és -beszállítók látogatása

Az érdi székhelyű cég vasúti járműgyártáshoz kapcsolódóan végez festési feladatokat, s vannak speciális projektjeik a repülőgépiparban is. Az Ostorházi Kft.-nél néztünk körbe.
2014.08.08.
Többet olvasok

HALOM TV

Évértékelés 2013 (HALOM TV - Híradó)

Évértékelés (HALOM TV - Híradó) Küzdelmes évet tudhat maga mögött a Batta Ipari Parkban üzemelő Ostorházi Bevonattechnikai Kft., annak ellenére, hogy új csarnokot is avattak a 2013-as esztendőben. A cég az idei évben további, jelentős fejlesztéseket szeretne megvalósítani és létszámbővítésre is sor kerül. Megszólaló: dr. Ostorházi László – ügyvezető
2014.01.21.
Többet olvasok

Bevonattechnika Centrum

OSTORHÁZI Bevonattechnika Centrum átadás

2013. március 29-én átadásra került az Ostorházi Bevonattechnika Centrum Százhalombattán. Köszönetünket fejezzük minden kedves Partnerünk és Közreműködő számára, aki tevékenyen hozzájárult ennek a korszerű üzemnek a létrejöttéhez...
2013.04.02.
Többet olvasok

20 év a bevonattechnikában

OSTORHÁZI – 20 év a bevonattechnikában!

Kedves Partnereink! Szeretnénk megköszönni a bizalmát, amivel megtisztelt minket a 2011-es év és az 1991-2011 időszak folyamán, hiszen cégünk most ünnepeli 20. évét a bevonattechnika szakmában. Az alkalomnak megfelelően 2011. december 16-án tartott jubileumi karácsonyi partin dr. Ostorházi László képekben mutatta be az elmúlt 20 év történéseit, a cég látványos fejlődését, majd a három tulajdonos emléktárgyat adományozott a legrégebbi jól teljesítő munkatársaknak és a cég régi partnereinek.
2011.12.22.
Többet olvasok