+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

Mérnökiroda

A piaci szereplők sokfélék. Üzemeltető, fővállalkozó, gyártó, karbantartó…, és ezek a cégek különböző iparágakban dolgoznak. Energiaipar, vegyipar, jármű, acélszerkezet gyártás, építőipar… Nem érthet mindenki magas szinten a bevonatkészítéshez. Az ő munkájukat hivatott segíteni a mérnökirodai szolgáltatásunk.

Festési technológiák

Egy adott felületre, adott igénybevétel és elvárt élettartam esetén már a tervezés időszakában meg kell tervezni a megfelelő bevonati rendszert és kiviteli technológiát. E nélkül könnyen előállhat olyan helyzet, ami a korrózió elleni védekezést kompromisszumokra kényszerítve drágává, egyes esetekben szinte lehetetlenné teszi. Cégünk vállalja a korrózióvédelmi bevonati rendszerek kiválasztásában és a specifikáció, TU megírásában a segítő közreműködést.

Szakmai képzés

Napjainkban európai szinten is tapintható a súlyos szakember hiány. A magyar oktatási rendszerben nincs elérhető szakmai képzés, ami kielégítené a piaci igényeket. Ennek ellensúlyozására és a magas szintű szolgáltatások nyújtása érdekében kidolgoztuk és működtetjük a saját oktatási rendszerünket. Munkatársaink közül nem mindenki rendelkezik ipari festő szakmunkás bizonyítvánnyal, de minden munkatársunkat folyamatosan képezzük az elvégzendő feladatokra. Sikeres vizsgát követően a munkatársaink a képzésről bizonyítványt kapnak. Együttműködő partnereink számára is tervezzük elérhetővé tenni a szakképzési rendszerünket.

Szakértői tevékenység

Egyedi igényekre fejlesztett PUR habok, polyurea komponensek, aktív és passzív korrózióvédelmi bevonati anyagok kiemelkedő tulajdonságokkal kiemelkedő környezetvédelmi tulajdonságokkal.

Kutatás -fejlesztés - innováció

Az elérhető legjobb technika alkalmazása mellett annak fejlesztéséből is kiveszi a részét az Ostorházi Kft. Magyar és európai, K+F +I pályázatokon, nemzetközi projekteken is indult már sikerrel cégünk. A megrendelővel együttműködve beszállítóként, vagy konzorciumi tagként is hozzá tudunk járulni a közös sikerhez egy-egy fejlesztési projektben. Konkrét vevői igények megvalósítására is vállalkozunk.