+36 (23) 521-100
kft@bevonattechnika.hu

Kereskedelem

Az Ostorházi Kft törekszik arra, hogy a bevonattechnika területén teljes körű szolgáltatásokat nyújtson. Így a helyszíni kivitelezés, az üzemi munkák és a mérnökiroda mellett gondosan megválasztott beszállító partnereinkkel együttműködve a bevonatkészítéshez szükséges, célhoz kiválasztott alapanyagokat és eszközöket, gépeket, berendezéseket is értékesítünk együttműködő partnereinknek.

Kereskedelmi tevékenységünk során is törekszünk az elérhető legjobb technika alkalmazására.

Felület előkészítő célgépek

Különféle szemcsefúvó berendezések, speciális szórófejek, komplett szemcsefúvó házak telepített és mobil kivitelben. Nagy nyomású vizes tisztítás gépei, berendezései, alkatrészek különböző nyomástartományban Szemcsevisszanyerő vákuumos porszívók Munkavédelem eszközei

Bevonatkészítő célgépek

Festő robotok, speciális igényekre fejlesztett félautomata szóróberendezések, egy és két komponensű nagy nyomású airless gépek, tartozékok és alkatrészek, szórópisztolyok, két komponensű forrón szóró gépek epoxi, PUR és polyurea feldolgozására.

Különleges bevonati anyagok

Egyedi igényekre fejlesztett PUR habok, polyurea komponensek, aktív és passzív korrózióvédelmi bevonati anyagok kiemelkedő tulajdonságokkal kiemelkedő környezetvédelmi tulajdonságokkal.

Bevonattechnikai megoldások

Sokszor előfordul, hogy egy munkadarab nem festhető hagyományos módszerekkel. Ilyen esetben más, a festékszórástól különböző bevonatkészítési eljárást alkalmazunk, és értékesítünk – mindig a megrendelői igények kiszolgálása a célunk.